Västkustens SARGO center, återförsäljare sedan 2005

Familjen Sarin bygger båtar till de som älskar att vara på sjön oavsett väder, för de vars säsong aldrig tar slut. Båtarna byggs med ett fokus på stabilitet och säkerhet,
detta gör att SARGO fd Minor har någonting för alla. De är avsedda för en aktiv fritid där också funktion och komfort går hand i hand.

SARGO båtar är gjorda för att användas. Det halkfria singel-nivå däcket gör det lätt att tryggt förflytta sig på båten, varje del av båten har gjorts robust för att tåla tuffa förhållanden. Interiören är bekväm, lätthanterlig och varm tack vare vägg- och takisolering. SARGO erbjuder de tystaste hyttbåtarna på marknaden och en alldeles extraordinär sjöduglighet.

Sarins Båtar OY är ett familjeföretag i ordets rätta bemärkelse, de har byggt, konstruerat och utvecklat båtar sedan 1967 i Finska Österbotten. Nu är det den andra generationen som har de ledande positionerna i företaget, och familjen följer fortfarande sin ursprungliga filosofi i arbetet, vilket understryker den nära kopplingen mellan idéer och åtgärder och mellan produktion och administration. Detta gör arbetet flexibelt, vilket resulterar i båtar som är gjorda just för avsett ändamål. Kunderna får båten som bäst passar deras behov. 

För Sarins är båtliv både jobb och fritid. Ett genuint intresse för båtar präglar alla i företaget. Varje båt är byggd av ett team, som håller besittning av båten tills den är klar. Personalen är stolta och ansvarsfulla och professionella båtbyggare som gör det till en fråga om heder att alltid producera högsta kvalitet.

Funktioner som förbättrar sjösäkerheten är avgörande i en allseason båt. Säker användning är i fokus och det innefattar allt från kraftiga skrov ner till de minsta detaljerna. Varje enskild båt som vi levererar har testats till havs, under verkliga förhållanden. SARGO båtar kategoriseras som B-Offshore fartyg. Detta innebär att de är byggda för att klara av starka vindar och höga vågor.

SARGO har en bred range av allseason båtar i storleken 25 - 36 fot, här finner du en robust båt för alla.
Här kan du se hela programmetDenna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.