Ditt båtägande                                                           

 

Att köpa båt

Att köpa en båt är en stor investering och för många ett bevis på hårt arbete. Att investera i en båt är att investera i sina drömmar, oavsett om båtägandet innebär total avslappning, fiskelycka eller utforskning av nya spännande platser på de sju haven. Båtägandet ger dig naturupplevelser utöver det vanliga och skapar en längtan till det öppna havet. Båtlivet ger er en verklighetsflykt och en avkoppling som är svår att överträffa.

Att köpa en båt är en stor investering, det första köpet kanske är en båt som inte är direkt ny, men det är viktigt att den känns ny för dig. För oss på Gillholms Marina är det viktigt att gå era drömmar tillmötes, och med 25 års erfarenhet och kunskap kan Du handla en båt tryggt hos oss. Så när du är redo - finns vi här för dig.

 

Leverans, utbildning och träning

Att du skall känna dig trygg och säker på sjön är viktigt för oss. När du köper din båt kanske det är ditt första köp, ett större köp eller en ny modell av båt du inte tidigare erfarit. Vi vill att du och din besättning skall lära er båten, dess utrustning och hur den hanteras. Innan din nya båt levereras och överlämnas i din ägo utförs en rad tester, utrustningen kalibreras och vi ser till att all utrustning fungerar korrekt. Slutligen får ni en genomgång av båten tillsammans med vår personal på Marinan.

Ni provkör, lär er utrustningen samt flyttar in och gör er hemmastadda i båten innan ni lämnar marinan för nya äventyr med er nya båt. 

Försäkring

Vi samarbetar med de flesta försäkringbolag på marknaden och hjälper självklart till med att teckna den försäkring som passar Dig och Din båt allra bäst.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.